Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49110 registrerade medlemmar.

Registrera medlemsskap i Publiclir spelförening & PL turneringar

OBS! Våra administratörer går manuellt igenom alla registreringar och kontrollerar att de uppgifter ni uppger vid registrering stämmer. Vi förbehåller oss rätten att neka ert medlemsskap om ni uppger felaktiga uppgifter. Vi kommer göra allt i vår makt att på skynda denna processen. 

( På cupdagar kommer kommer dom som kontrollerar nya medlemmar att vara mer aktiva och brukar finnas att komma i kontakt via våran IRC-kanal)

Vi rekommenderar att ni inte registrerar er med en Microsoft mail-adress, Så som live.se / live.com / Outlook.com / hotmail.com  


F.A.Q
Varför måste jag uppge mina 4 sista i personnumret samt adress?
- Det är ett krav och en säkerhetsåtgärd från Esport United för att undvika att falska registreringar görs. Ditt personnummer kommer ingen att se mer än en administratör en kort stund för att acceptera ditt medlemskap.

Får jag skräppost och reklam till min e-post som jag fyller i vid registrering?
- Nej, vi skickar inte ut någon skräppost (vid registrering kan aktiveringsmailet hamna i skräpposten). Vi tillsammans med våra samarbetspartners kan skicka ut erbjudanden och kallelse till årsmöte via mail men detta är något som sker ett fåtal gånger per år.


Kostar det pengar att vara medlem på Publiclir?
- Nej, det kostar ingenting.


 

Användarnamn *

E-postadress *

 

Lösenord *

Verifiera lösenord *

 

Förnamn *

Efternamn *

 

Kön *

Personnummer * (12 tecken - ÅÅÅÅMMDDXXXX)

 

Mobilnummer *

Vi behöver ditt telefonnummer för att Good Games revisorer ska kunna ta stickprov för att kontrollera att du i själva verket valt själv att bli medlem i Publiclir. Inga utanför Publiclirs styrelse och Good Game har tillgång till ditt telefonummer, numret behandlas med samma sekretess som övriga personuppgifter.

 

Adress *

Extra adressfält

 

Postnummer *

Postort *

 

Fält markerade med * är obligatoriska.

 

Jag godkänner Publiclir Spelförenings Stadgar och PL turneringars Stadgar samt allmänna villkor, att jag blir medlem i föreningarna Publiclir spelförening & PL turneringar, vid registrering på denna webbplats samt att få nyhetsbrev från Publiclir och dess samarbetspartners skickade till min e-post. Nyhetsbrev kan man välja att inte mottaga på sin profil efter registrering.