Publiclir

Om oss

Publiclir är en portal och samligsplats där e-sportare får möjligheten att delta i en rad olika aktiviteter som arrangeras av föreningar, förbund och företag som verkar på plattformen. Publiclir ägs av DJS Esport AB men driftas av Svenska Gamers Spelförening som är en av Sveriges största e-sportföreningar med över 60 000 registrerade medlemmar. Publiclir strävar efter att utveckla och förena det traditionella föreningslivet med den morderna "gamern" samt skapa en bra samligsplats som håller både hög nivå och är inkluderande. Publiclir verkar som en portal för ungdomar i Sverige att nätverka och tävla online mot andra likasinnade. Publiclir åker runt på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Plattformen har idag över 20 000 unika spelare dagligen.

Publiclir jobbar idag med Friends & Länsförsäkringar för att skapa en bättre miljö för ungdomar som spelar online och minska antalet som utsätts för mobbing. 
Att bli medlem på Publiclir är idag helt gratis och kräver endast ett medlemskap i Svenska Gamers Spelförening.

Om man vill hålla sig uppdaterad kring Publiclirs verksamhet så kan man följa oss på våra sociala medier!
Har du någon fråga om medlemskap, föreningar eller övrigt så kan du maila support@publiclir.se
Vid frågor gällande annonsering, media, samarbeten eller sponsring kontakta daniel@publiclir.se

Om Svenska Gamers Spelförening

Svenska Gamers är en ideell spelförening startad 1a Oktober 2012 och är ansluten till Esport United riksförbund. Att bli medlem i Svenska Gamers är helt gratis och ger dig som medlem en hel del förmåner så som tjänster, tävlingar och turneringar med priser. Svenska Gamers har också stöttat svensk e-sport sedan starten och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. 

Om Esport Utbildarnas Förening

Esport Utbildarna (ESUF) startades 2017 som en ideell spelförening med mål att bygga kunskap och utbildningar kring e-sport. Idag har samtliga domare som vistas på Publiclir genomgått en utbildning av ESUF.