Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
48105 registrerade medlemmar.

Allmänna spelregler/vistelseregler

Hej där! Kul att just du tittat in hos oss här på Publiclir.se!


När du vistas på våra spelservrar har vi precis som alla andra regler som du måste förhålla dig till. Detta för att vi tillsammans ska kunna skapa en riktigt härlig gemenskap inne på servern.


Först och främst ber vi dig använda gammalt hederligt bondförnuft när du spelar hos oss. En bra tumregel för att veta vad man bör eller inte bör uttrycka på servern är att tänka sig att allt du skriver och säger kan visas/spelas upp för t. ex. dina föräldrar och att du ska behöva stå för det.


Nu ber vi dig att till din allra bästa mån respektera dina medspelare, reglerna nedan och inte minst våra fantastiska administratörer som dagligen frivilligt ställer upp för att göra Publiclir bättre. För du är faktiskt en gäst hos oss och du beter väl dig inte hur som helst hemma hos andra, i butiker eller på restaurangen?Förhållningsregler

§ 1. Respektera dina med- och motspelare. Alla människors lika värde vårdas ömt på Publiclir. Därför ser vi väldigt allvarligt på kränkande och trakasserande kommentarer.


§ 2. Följ administratörernas uppmaningar utan dröjsmål. Det administratörerna säger gäller. De har alltid sista ordet inne på servern.


§ 3. Diskussioner kring bannlysningar, administratörers beslut och sätt att hantera servrar samt deras beteenden tas aldrig inne på servern. Här kan du t ex göra en abuse-anmälan på http://publiclir.se/publiclir/abuse, en bannlysningsöverklagan på http://publiclir.se/games/sourcebans/dispute eller en bestraffningsöverklagan på tidsbestämda mutes/gags genom att skicka ett mail till bangruppen@publiclir.se.


§ 4. Din dator, din användare – ditt ansvar! Det är du som bär det fulla ansvaret för din dator och din användare och hur den nyttjas. Alltså köper vi inga historier om ilskna bröder, kompisar på fyllan eller liknande.


§ 5. Du ska till din bästa mån försöka hjälpa till att skapa en trivsam tillvaro på servern. Om någon ställer frågor – hjälp, inte stjälp! Alla har någon gång varit nybörjare på spelet, behandla därför andra som du själv velat bli behandlad i deras situation.


§ 6. Använd ett vårdat språk i chatt och mikrofon. Här gäller tumregeln nämnd ovan. Säg eller skriv alltså ingenting som dina föräldrar skulle skämmas över. Undvik stötande och provokativa uttalanden då det bara är onödigt. För vi är ändå inne på servern för att ha en trevlig spelstund tillsammans, inte vara dumma mot varandra. Svordomar är såklart okej att använda för att måla till ditt språkbruk, men var ändå alltid snäll mot dina medspelare!


§ 7. Tänk på vad du heter inne på servern och vad du har för bilder. Ha därför inget nickname eller en bild (här räknas även sprays i CS:S till) som andra kan uppfatta som stötande. Det är heller inte tillåtet att ha ett nickname som t. ex ett blanksteg som bara är till för att vilseleda våra administratörer. Ombeds du att byta nickname, bild eller spray skall du göra det utan vidare.


§ 8. Att göra reklam på Publiclir är inte tillåtet.


§ 9. Publiclir håller en aktivt obunden ställning till allt vad gäller politik, religion och kultur. Vi ber dig därför inte propagera för till exempelvis ett politiskt parti eller en religion på våra plattformar. Detta för att ingen ska exkluderas och alla ska känna sig lika välkomna hos oss. Det är heller inte tillåtet att diskutera droger eller andra olagligheter - detta då vi har minderåriga som vistar sig på våra servrar.


§ 10. Alla typer av fusk är strikt förbjudna och beivras på våra spelservrar. Upptäcks en fuskande spelare kommer denne omedelbart att bestraffas med en permanent bannlysning.


§ 11. Du ska alltid utföra dina uppdrag som med- och/eller motspelare. Det är t ex inte tillåtet med camping, att dra ut på rundor eller att försvåra för sitt eget lag eller lagkamrater på något sätt. Mer specifikt om olika spelformat hittar ni under dessa flikar.


§ 12. Att utnyttja felaktigheter (s.k. ”buggar”) i banor eller servrar är inte tillåtet. Detta kallas för exploit och beivras kraftfullt. Hit inkluderas även s.k. boostningar (när en spelare hjälper upp en annan till en plats denne inte kan komma till utan hjälp). Annars om du är osäker, låt då bli och fråga istället närmaste administratör.


§ 13. Att utföra byteshandel med riktiga pengar (eller något värt riktiga pengar) mot våra virtuella credits eller skins är inte tillåtet. Uppdagas detta kommer vi att nollställa bägge parters förråd samt kreditsaldo i vår !store.Publiclirs administratörer följer utarbetade straffskalor vid bannlysningar. Detta enligt ett stigande skalformat. Beroende på allvarlighetsgrad av regelbrott kan du få allt ifrån en minuts tidsbestämd gag/mute eller bannlysning upp till en dag. Vi delar även ut förlängningsbannlysningar till spelare som får för många bannlysningar under en specifik tid. Vid grövre övertramp kan administratörer konsultera ledningen som beslutar om att ev. lägga längre bannlysningar.Slutningsvis vill vi önska dig ett glatt och trivsamt spelande hos oss! Ta hand om varandra inne på servrarna och respektera om du blir tillsagd av en administratör. Bryter du mot någon av ovan nämnda (eller andra specifika) regler kan du komma att bli avstängd från våra spelservrar. Och det vill varken du eller vi!Happy gaming <3

Teamet bakom Publiclir.se