Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
47149 registrerade medlemmar.

Tips när du ska spela poker online

Publicerad 1 Oktober 2018 av Broiler
Spelautomater är tråkiga. Visst, det är roligt om du vinner några tusen men spelmekaniken är inte intressant. Allt du kan göra är att trycka på en knapp och vänta. Då är poker ett roligare alternativ men det krävs lite mer strategi och aktivt spelande. 

Bra pokersajt 
Först ska du göra lite efterforskningar för att hitta den rätta sajten. Du vill ha en bra välkomstbonus utan alltför höga omsättningskrav. Det ska finnas flera pokerbord med olika antenivåer, de högre nivåerna är för veteranerna medan nybörjarna kan börja vid de billigaste borden. Billiga bord är också bra för dem som planerar att satsa på grinding, alltså tjäna pengar genom att spela så många händer som möjligt utan att ta onödiga risker. 

Spela gratis 
Börja med att spela gratis på sajten, få en känsla för spelet och lär dig reglerna utan och innan. Lättaste sättet att lära sig ett spel är genom att spela det, och spelar du gratis riskerar du ingenting under inlärningstiden. Gratis poker är också bra när du blivit duktig och vill utveckla din egen, personliga strategi. Men då måste du hitta gratisbord med andra spelare, det fungerar inte att testa strategier när du bara spelar mot en dator. 

Strategier 
Läs på om olika strategier inom poker, det finns flera sätt att spela poker på. Hitta en strategi som passar dig. Du hittar strategiinformation online skriven av företag och duktiga amatörer som vill dela med sig. Det finns flera storspelare som skrivit bra böcker inom ämnet som är värd att läsa. En av de bästa är “Ace on the River” av Barry Greenstein, en av PokerStars största spelare. Boken pratar djupt om spelet men också om hur pokervärlden fungerar bortanför datorn och pokerturneringarna.