Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49219 registrerade medlemmar.

CS:GO Uppdatering - Battle Royale & CS:GO blir gratis!

Publicerad 6 December 2018 av Broiler i kategorin Nyheter  • 
Valve släppte precis en uppdatering till CS:GO, med ganska stora ändringar till spelet. Förutom nya knivar och andra skins så blir spelet gratis och dom lanserar dessutom en "Battle Royale" speltyp som på senare tid har varit något som ökat enormt i popularitet.

CS:GO Free To Play
Så det har aldrig varit en bättre tid att ta med dina vänner.

Alla spelare som spelade CS:GO före dagens uppdatering kommer att få ett jubileums-emblem som de kan visa på sin profil. Var du där från från början, så visa den! Dessutom har alla befintliga CS:GO-spelare fått sina konton uppgraderade till Prime Status.

Som tidigare matchar Prime Status dig med andra Prime Status-spelare. Dessutom ger din Prime Status dig tillgång till den nya Souvenir MP5-SD | Lab Rats (tillgänglig genom att tjäna XP medans du spelar Danger-Zone matchningar) och det nya Danger Zone-fallet.

Den nya MP5 som Prime Status-spelare får tillgång till:


Danger Zone uppdrag
Danger Zone lådan har 17 communitydesignade vapenföremål, och Horizon knivar som sällsynta specialartiklar. Klicka här för mer information.

Horizon Knivarna


Ett nytt spelläge, ett nytt fall och CS:GO är gratis.

F.A.Q
Hur många spelare är i en match?
Om du köar som en solospelare går du in i en 16-spelare match. Om du köar som en grupp på två eller tre kommer din match att ha upp till 18 spelare.


Hur spelar jag som en grupp?
Du kan spela med vänner genom att gå in i deras lobby i huvudmenyn. Spela Danger Zone som en, två-, eller tre-spelare squad, och du kommer att matchas mot andra squads.

Hur länge håller en match på?
En match varar normalt omkring 10 minuter.

Funkar vapen på samma sätt som de gör i andra CS:GO-spellägen?
Ja, CS:GO vapen har samma beteende i Danger Zone som i andra spellägen. Men eftersom Danger Zone-spelare kan ha upp till 120HP kan de överleva möten som annars skulle vara dödliga.

Hur fungerar XP?
Du kan tjäna XP i Risk Zone genom att plundra din miljö, döda fiender och försöka ditt bästa för att överleva.

Hur får jag Souvenir MP5-SD | Labbråttor?
För att få en Souvenir MP5-SD | Lab Rats så måste du ha Prime Status och tjäna 250 XP i Risk Zone. Souveniren är tillgänglig för alla spelare fram till 2019-01-09.