Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49219 registrerade medlemmar.

SVERIGES BÄSTA JULKALENDER ÄR TILLBAKA - PRISER VÄRDA 50.000 SEK!

Publicerad 30 November 2018 av Broiler i kategorin Tävlingar  • 
Då var det dags igen, Sveriges kanske i särklass fetaste julkalender, med massor av priser, är tillbaka. I år gör vi det större, bättre och snyggare, detta då vi känner att vi inte haft lika många turneringar som förra året men också för att det var dags att ta julkalendern till en ny nivå.

I år har vi Publiclir Julkalender v1.2 där samtliga medlemmar kan delta, det du behöver göra är att vara inloggad, öppna dagens lucka, svara på en fråga och sedan trycka "Delta". Dagen efter så publiceras vinnaren från föregående dag i luckan för den dagen. Detta sker varje dag hela vägen fram till och med Julafton. Det är bara möjligt att öppna dagens lucka så för att öka dina chanser att vinna bör du logga in en gång per dag och delta i varje dags lucköppning. Det finns undantag för två luckor som håller sig öppna i någon dag extra på grund av luckornas värde.

I denna tävling kan vem som helst delta, är du inte redan medlem så kan du bli det enkelt genom att registrera dig gratis HÄR (ditt medlemskap inaktiveras 1a Januari, så vill du vara fortsatt medlem efter det datumet så krävs en ny inloggning).

Vi har även fyllt vissa luckor med extra fina priser. Lite som ett tack gentemot er medlemmar som valt att stödja oss genom att bli medlem under 2018. Vi har fyllt luckorna med priser för över 50.000 SEK, däribland flera NOCCO flak, Apple AirPods, Online Pizza presentkort, Benq Zowie 240hz skärm, Arozzi Verona Pro V2, Google Home, Playstation 4, gamingdator, laptop, headsets, musmattor och en hel del annat smått och gott!

OBS! Kontakta daniel@publiclir.se för för att få ditt pris. Har en vinnare inte kontaktat oss innan 1a Januari 2019 så finns ingen garanti på att priset fortfarande finns kvar. Tävlingen pågår till och med 28e december. Priserna kommer delas ut på löpande och vi kommer göra vårt bästa för att få ut alla priser innan Januaris slut. En utslagsfråga kan komma att avgöra vem som vinner, vinnaren väljs även ut baserat på deltagarens prestation i sina svar, av Publiclirs ledning. För att se sammanfattat vilka som vunnit vilka dagar kan ni gå under "tävlingar" -> "Julkalender" i huvudmenyn.

*Denna tävling är endast för medlemmar och har inget värvningssyfte, vid upptäckt att någon deltagare i julkalendern har brutit mora stadgar/villkor kommer pris ej att ges ut.*

Julkalendern finns synlig för alla på startsidan, för att gå dit klicka här.

Julkalendern är i samarbete med Swedishhost & Birdie Spelförening.