Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49219 registrerade medlemmar.

NY SERVER! Base Builder!

Publicerad 9 November 2018 av Faulseit i kategorin Nyheter  • 

Lagom till veckan efter halloween öppnar vi för första gången upp för det klassiska gamemodet Base builder i Counter-Strike: Global Offensive på Publiclir. Ett gamemod vilket introducerades i Counter-Strike 1.6 som lockat enormt mycket spelare genom åren.


Fredagen den 9 november kl 19:00 slår alltså portarna upp för Publiclirs senaste tillskott i serverfamiljen, nämligen Base builder. Här går spelsättet ut på att counter-terroristerna ska bygga en bas för att sedan försvara sig själva. Efter att ha fått en stund på sig släpps de galna zombieterroristerna lös. De ska nu ta sig igenom CT:s baser och göra skada på CT med sin virusinfekterade kniv.


  • Det första man tänker på är kanske inte zombies när man hör CSGO. Det ska bli sjukt spännande, säger administratören Linus "Nomad" Paulsson på Publiclir.


Som den enda nordeuropeiska Base builder-servern hoppas man på att kunna locka till sig en hel del spelare, även utanför de svenska landsgränserna.


  • Det blir ett härligt komplement till våra nuvarande spelservrar som t ex minigames, jailbreak och surf, fortsätter Paulsson.


Är du redo för ditt nästa zombieäventyr? Anslut till csgo19.publiclir.se tidigast fredagen den 9 november kl 19:00.


P.S glöm inte att i alla fall zombies älskar dig för vad som finns på insidan.