Max Fps
Stäng
Qpad Swedishhost Admax Volt Cola Oddwolf Beef Jerky Snacks Max Fps
JUST NU PÅ PUBLICLIR
17586 registrerade medlemmar.

Registrera medlemsskap i Publiclir spelförening

OBS! Våra administratörer går manuellt igenom alla registreringar och kontrollerar att de uppgifter ni uppger vid registrering stämmer. Vi förbehåller oss rätten att neka ert medlemsskap om ni uppger felaktiga uppgifter.

F.A.Q
Varför måste jag uppge mina 4 sista i personnumret samt adress?
- Det är ett krav och en säkerhetsåtgärd från GoodGame för att undvika att falska registreringar görs. Ditt personnummer kommer ingen att se mer än en administratör en kort stund för att acceptera ditt medlemskap.

Får jag skräppost och reklam till min e-post som jag fyller i vid registrering?
- Nej, vi skickar inte ut någon skräppost (vid registrering kan aktiveringsmailet hamna i skräpposten). Vi tillsammans med våra samarbetspartners kan skicka ut erbjudanden och kallelse till årsmöte via mail men detta är något som sker ett fåtal gånger per år.


Kostar det pengar att vara medlem på Publiclir?
- Nej, det kostar ingenting.


 

Användarnamn *

E-postadress *

 

Lösenord *

Verifiera lösenord *

 

Förnamn *

Efternamn *

 

Kön *

Personnummer * (12 tecken - ÅÅÅÅMMDDXXXX)

 

Mobilnummer *

Vi behöver ditt telefonnummer för att Good Games revisorer ska kunna ta stickprov för att kontrollera att du i själva verket valt själv att bli medlem i Publiclir. Inga utanför Publiclirs styrelse och Good Game har tillgång till ditt telefonummer, numret behandlas med samma sekretess som övriga personuppgifter.

 

Adress *

Extra adressfält

 

Postnummer *

Postort *

 

Fält markerade med * är obligatoriska.

 

Jag godkänner Publiclirs Stadgar och allmänna villkor, att jag blir medlem i föreningen Publiclir vid registrering på denna webbplats samt att få nyhetsbrev från Publiclir och dess samarbetspartners skickade till min e-post. Nyhetsbrev kan man välja att inte mottaga på sin profil efter registrering.