Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
46036 registrerade medlemmar.

Sommarens fetaste CS:GO turnering - 300.000kr i prispengar!

Publicerad 13 Juli 2017 av Broiler i kategorin Tävlingar  • 
Sveriges största prispott för en amatörturnering kommer hållas i sommar. Se till att registrera ditt lag nu för att säkra er plats.

G:loot är en ny esportsplattform för amatörer som proffs att spela CS:GO och vinna riktiga pengar. 

Den 25:e juli startar välkomnas Nordens CS:GO-community till en lanseringsfest i form av en turnering. För vidare information kring turneringen, besök Fragbite’s registreringssida. 

Turneringen kommer innefatta en ny typ av prisutdelning, där man får €1 EUR för varje vunnen runda. Även om ditt lag skulle förlora med 11-16 så har ni då vunnit €11.

Den här summan ökar sedan successivt för kvalfinalerna och höjs upp rejält för finalen. Dessutom ligger en bonus för det segrande laget på €1000. Alla prispengar betalas ut på spelarnas G:loot-onto som man antingen kan spela vidare för eller ta ut omedelbart via kort eller PayPal 

Är ni intresserade av att delta så kan ni läsa mer & anmäla ert lag här.Om G:loot
Framtagen ifrån livslånga medlemmar från det Svenska esports-ommunityt, G:loot, är en ny, säker plattform som skapats för att förhöja din spelupplevelse och känslan du får från dina favoritspel. Tävla i utmaningar med olika inträdesavgifter som ökar spänningen när du spelar för att vinna riktiga pengar. Första spel ut på PC-plattformen är CS:GO.